ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ;;;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ;;;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ;;;

 
 
Καταγγέλλει ο Πάνος Λελιάτσος
 Στην χώρα των αλητήριων πολιτικών απατεώνων που λυμαίνονται τον Ελληνικό λαό για δεκαετίες, τέτοια θα βλέπουμε και θα αποκαλύπτουμε..Ο ρόλος και η πορεία της οικογενείας Μητσοτάκη είναι πλέον γνωστά στα πολιτικά αυτής της χώρας.Το γεγονός όμως πως, στη Βουλή, υπογράφουν μνημόνια και κάνουν πλάτες στο πλιάτσικο της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού, έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. https://

Την ώρα λοιπόν που οι κύριοι της Νέας Δημοκρατίας και του αρχηγού της ψηφίζουν μνημόνια και κάνουν πλάτες στο έγκλημα της τραπεζικής μαφίας κατά των Ελλήνων δανειοληπτών, η οικογένεια Μητσοτάκη κάνει business πάνω στο κουφάρι της χώρας, ιδρύοντας ΙΚΕ προκειμένου να επενδύσει στο real estate και στα σπίτια του Ελληνικού λαού που οι τράπεζες θα βγάζουν στο σφυρί !!!
 

Αποκαλυπτικά είναι τα έγγραφα που αποδεικνύουν εμπράκτως το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας. Το 2016 λοιπόν, η αδερφή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ιδρύει εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο 3.000 ευρώ,  προκειμένου να επενδύσει στο real estate και στην μεσιτεία των πωληθέντων ακινήτων. Και μετά από ένα χρόνο κάνει τροποποίηση του καταστατικού της εν λόγω εταιρείας με την επωνυμία REAL EST8 OF LIFE SINGLE MEMBER P.C. και η μια εκ των δύο αδερφών της οικογενείας Μητσοτάκη εντάσσει στην εταιρεία και την δεύτερη αδελφή, η οποία είναι μόνιμη κάτοικος Γαλλίας και, παράλληλα, αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας στα 500.000 ευρώ.
 ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ;;; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ BUSINESS ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ !!!
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ