Κωφό μωρό ακούει για πρώτη φορά τη μαμά του χάρη σε ένα ακουστικό και η αντίδρασή του είναι ό,τι πιο όμορφο είδατε σήμερα!!!

Κωφό μωρό ακούει για πρώτη φορά τη μαμά του χάρη σε ένα ακουστικό και η αντίδρασή του είναι ό,τι πιο όμορφο είδατε σήμερα!!!

Κωφό μωρό ακούει για πρώτη φορά τη μαμά του χάρη σε ένα ακουστικό και η αντίδρασή του είναι ό,τι πιο όμορφο είδατε σήμερα.

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένα κοριτσάκι ακούει τη φωνή της μητέρας του για πρώτη φορά χάρη στα νέα μικροσκοπικά ακουστικά του.

Στο βίντεο, η Aeris, η οποία γεννήθηκε με απώλεια ακοής, κοιτάζει τη μητέρα της με έκπληξη μόλις ο γιατρός τοποθετηθεί τη συσκευή στο αυτί της.

Πριν ακούσει τη φωνή της μητέρας του, το μωρό κλαίει στο άγγιγμα του γιατρού, όμως σταματά σύντομα το κλάμα και κάθεται σιωπηλά όταν ακούει τη μητέρα της να της λέει «γεια».

  

Ο γιατρός λέει στο βίντεο: “Αυτή είναι μια καλή αντίδραση.” 

Η Aeris δεν άκουγε από την ημέρα που γεννήθηκε.

Η μητέρα έγραψε στο διαδίκτυο: “Η Aeris εξοπλίστηκε με τα μικρά βοηθήματα ακοής της την 1η Μαρτίου και η αντίδρασή της ήταν καλύτερη από αυτήν που ελπίζαμε και οι καρδιές μας γέμισαν με απέραντη χαρά.”

“Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ο οποίος θα είναι γεμάτος με πολλές δοκιμές και μαθήματα, αλλά ελπίζουμε ότι η Aeris θα μπορεί να αναπτύξει την ομιλία και τις γλωσσικές της ικανότητες όπως κάθε άλλο παιδί με πλήρη ακοή.”

Στο τέλος του βίντεο, ο πατέρας της Aeris, σχολιάζει: “Ο αδερφός σου δεν θα σε αφήνει σε ησυχία από δω και πέρα.”

https://

https://www.newsitamea.gr/kofo-moro-akouei-gia-proti-fora-ti-mama-tou-chari-se-ena-akoustiko-kai-i-antidrasi-tou-einai-oti-pio-omorfo-eidate-simera/

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ