ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ – ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΧΗΓΟΥ/ΓΕΣ: ΌΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ – ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΧΗΓΟΥ/ΓΕΣ: ΌΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής μίλησε στην εκπομπή «Με Αρετή & Τόλμη» των Ενόπλων Δυνάμεων και στη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη.
Ο αρχηγός ΓΕΣ τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η άμυνα της χώρας είναι ο «κύριος λόγος ύπαρξής μας». Για να το επιτύχουμε αυτό συνέχισε «εκτός από τη σκληρή εκπαίδευση την οποία κάνουμε και τις ασκήσεις μας, έχουμε ανοίξει τις σκέψεις μας και στην εξωστρέφεια με την κοινωνική προσφορά» καθώς «θεωρούμε και πιστεύουμε ότι όταν θα έρθει η ώρα να αμυνθούμε, όλοι οι πυλώνες της χώρας πρέπει να εμπλακούν.Ο ελληνικός Στρατός πρέπει να είναι στενά διασυνδεδεμένος με τον ελληνικό λαό και για να γίνει αυτό πρέπει από την περίοδο της ειρήνης να του προσφέρουμε τις εξαιρετικές δυνατότητες που έχουμε» συνέχισε και αναφέρθηκε στη στήριξη των απομακρυσμένων νησιών και των νοσοκομείων του ΕΣΥ με τη διάθεση στρατιωτών και αξιωματικών ιατρών, στη ΜΟΜΚΑ και το Μηχανικό για την αντιμετώπιση καταστροφών, στη διδασκαλία ξένων γλωσσών στη Δήλο από στρατιώτες κλπ.https://

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9/

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ